keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Vuosi katsaus

Olen ollut pitkällä tauolla, vaikka ei ole ollut edes mitään syytä? Olen käynyt salilla, juoksemassa ja syönyt pääsääntöisesti "dieetin" mukaan. Nytten yritän aktivoitua kirjoituspuolellakin. Suurimmat voimani on tainnut viedä työ ja tapahtuman järkkäämiset ja aika tiukka arki, joten aikaa "luovuudelle" ei juuri ole ollut.


Kuva Pinterestistä.

NYT on kuitenkin aika ottaa pieni vuosi katsaus!

20.12.2013 Meillä oli "Virallinen" punnituspäivä ja voisin kertoa tässä sen tuloksia ja ajatuksia siitä.

Dieetin kesto: 9 viikkoa
Painoa tippunut -9kg
Senttejä lähtenyt yhteensä 33,5cm
Vyötärö: -8,5cm
Lantio: -8cm
Hauis: -5,5cm
Rinnan päältä: -7,5cm
Reisi: -4cm

Mun on tosi vaikea suhtautua järkevästi punnituksiin. vaaka on mun suuri vihollinen ja siihen en juuri luota ollenkaan muutenkaan. nesteet vaihtuu niin äkkiä ja enemmän nuo sentit kiinnostaakin.

Pudotushan on loistava ja vaikuttava. silti mietin olenko nytten onnistunut hyvin ja siitä huomaa taas oman vääristyneen ajatusmallinsa. minun kroppani sulaa näin ja se on hieno asia, että se sulaa <3

Liikunta:


Yllä on heia heian mun tän vuoden pääsääntöiset liikkumiset. Ihan hyvä tulos minusta ajatellen, että liikuntaa ehti kertyä vuodessa yhteensä vain 3kk terveelle ajalle. Lisäksi liikunnassa löytyy burleskia, mata hooppia ja jopa keppijumppaa :)

Vuosi 2013 oli loppuvuotta kohden hieno, kun aloin parantua sairastamiskierteistä. kehontuntemus on taas kerran kasvanut. Mun itsetunto vetelee monennetta kuukautta jo ihan pohjamudissa ja en tiedä oikein mitä sille tekisi..

MUN LUPAUKSET VUODELLE 2014:

* Tuttavani inspiroittamana aion juosta 200km ensi vuoden aikana, ainakin. Hänen tavoitteensa on hyvin kunnianhimoinen 1000km ja sitä ei voi kuin ihailla!

* Toukokuuhun mennessä painoa tippuu vähintään -15kg.

* Aloitan hieronnan ja kehon kiputuntemukset ja käyn siellä akupunktiossa.

* Alan selvittää keinoja tammikuussa itsetunnon kohentamiseen.

* Aktivoidun blokkaamisessa ja tuntojen jakamisessa ja muiden inspiroimisessa!

Seuraava askel on katkaista 1,5 viikkoa jatkunut mässykierre ja lähettää sähköpostia Markulle, joka tekee mun ruoka/treeni ohjelmat ja soitella Alonalle :)

Ihanaa alkavaa treenivuotta jo pitkään treenanneille, jotka stoppaa mässykierrettä ja uusille aloittajille, uuden vuoden lupaajille ja itsensä ylittäjille, jotka ottavat sen ekan askeleen kohti parempaa elämää! Ootte kaikki yhtä oikeessa ja arvokkaita!


2 kommenttia:

  1. Fit mom -ryhmän kautta löysin tänne. Mielenkiinnolla alan seuraamaan taivaltasi tästä eteenpäin. :)

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa kovasti! Fit mom- ryhmä on kyllä oiva :) Ihan kivaa keskustelua ajoittain tulee :)

    VastaaPoista